Din kundkorg är tom
0 kr
Till Kassan

Det lilla kompakta kraftpaketet! Gör ALLA jobb på 10 sekunder…eller mindre

Det här får du i ditt paket

Här har du det kompletta kraftpaketet Magic Bullet i hela 21 delar, som kommer att förenkla och utveckla ditt liv i köket!

Magic Bullet - den kompakta, fantastiska och snabba köksmaskinen hjälper dig med alla småsysslor i matlagningen! Magic Bullet är mycket mer än en vanlig köksmaskin. Du skär, hackar och mixar på nolltid. Lika snabbt går det att vispa och mala. Trolla fram läckra rätter på 10 sekunder eller mindre!

Du kan t.ex. skära, hacka och mixa grönsaker, frukt och bär med Magic Bullet - och inom några sekunder kan du njuta av en läcker, fräsch smoothie eller juice - full av vitaminer. Och det bästa av allt, du mixar din smoothie eller drink direkt i bägaren så att alla får precis vad de vill ha.

Magic Bulletpaketet i hela 21 delar innehåller:

Basenhet med stark roterande kraft.

Basenheten är det kraftfulla hjärtat i Magic Bullet. Först och främst anslut din Magic Bullet. Sätt fast en av behållarna eller bägarna i basenheten och tryck.

Det är inte nödvändigt att ens trycka på en knapp eller läsa en komplicerad manual. Det är superlätt!

 

Dubbla och enkla knivblad

Magic Bullet levereras med två olika typer av knivblad, det dubbla (korsade) för att skära, hacka och vispa dina ingredienser, som lök, ost, kött, drycker och smoothies och det enkla (platta) till att vispa grädde och hårda livsmedel, som kaffebönor och kryddor. De två olika knivbladen är gjorda av rostfritt stål och går att diska i maskin och behöver inte slipas.

 

Magic Bullets stora och lilla behållare

Den unika formen på de två behållarna är hemligheten bakom effektiviteten med Magic Bullet. Behållarna kan användas för att mixa, vispa, hacka och blanda alla dina ingredienser. Behållarna tål både mikrovågsugn och att diskas i maskin. Den stora innehåller 650 ml och den lilla 350 ml.

 

2 olika lock med olika stora hål

Din Magic Bullet levereras med två mycket praktiska lock, som används vid bakning och matlagning. Ånglocket passar utmärkt för mikrovågsugnen och strölocket är perfekt för kryddor, riven ost och nötter.

2 tillslutande lock

Du behöver varken använda plastpåsar eller plastfolie. Här får du två återförslutningsbara, tättslutande lock, som gör att du kan förvara dina rester i flera dagar.

 

4 Partymuggar + 4 praktiska ringar i glada färger

Partymuggarna, som rymmer 5 dl, är perfekta när du skall ha fest. Servera dryckerna direkt ur muggarna. Det är både praktiskt och läckert. Eftersom ringarna har olika färger så är det lätt att hålla reda på sin ”egen” mugg. OBS! Partymuggarna går inte att använda i mikrovågsugn.

 

Receptsamlingen ”Recept klara på 10 sekunder” med Magic Bullet

Receptsamlingen ” Recept klara på 10 sekunder” med Magic Bullet , innehåller många enkla och roliga recept. Mängder med förslag på enkla recept där alla i familjen kan vara med.

Crèpes, omeletter och goda muffins, sallader, såser och salsa….Det finns massor av recept på goda desserter, som t.ex sorbeter, bakelser och smoothies. Och alla recepten fixar man på bara 10 sekunder eller mindre.

 

Gratis bonus: Magic Bullet Mixer med lock

Magic Bullet Mixer med lock

Den här mixern, som rymmer 1,6 liter, har samma kapacitet, som en vanlig traditionell mixer, men den tar inte stor plats. Den tar inte större plats än en tekopp i ditt skåp. Använd mixern för att göra milkshakes, kylda cocktails, pannkakssmet… Mixerns lock går att öppna delvis, vilket gör att du kan hälla i fler ingredienser medan motorn är igång utan att tumma på säkerheten.

 

Gratis bonus: Magic Bullet Juicepress

Magic Bullet Juicepress

Juicepressen, som innehåller tryckpress och centrifug, förvandlar Magic Bullet till en fantastisk juicemaskin! Färre knivar än alla andra juicepressar på marknaden och dessutom oerhört praktisk eftersom alla delarna kan rengöras i diskmaskinen.