Din kundkorg är tom
0 kr
Till Kassan

Det lilla kompakta kraftpaketet! Gör ALLA jobb på 10 sekunder…eller mindre

Recept

Med Magic Bullet är det enkelt att fixa måltider, mellanmål, efterrätter, ja till och med dina favoriträtter till  festen.

Receptsamlingen ”Recept klara på 10 sekunder” innehåller massor av tips och recept för dig och din Magic Bullet.

Se, här har du några recept, enkla att göra med Magic Bullet:

Drycker

Iskaffe

En dryck perfekt till varma sommardagar.

Ingredienser:

  • ¾ kopp kaffe
  • ½ tesked chokladsås (eller lite kakaopulver)
  • ¾ kopp mjölk
  • ½ tesked socker (valfritt)
  • Några små isbitar

Recept:

  1. Laga en kanna kaffe
  2. Lägg isbitarna i den stora behållaren. Tillsätt chokladsåsen, mjölken, sockret. Fyll sedan på med kaffet. Mixa med hjälp av det dubbla knivbladet till dess att allt är blandat och krossat.
  3. Häll upp blandningen i två kaffekoppar/muggar.
  4. Om du vill, kan du vispa lite grädde i den lilla behållaren och då använda det enkla knivbladet i ungefär 5 sekunder. Häll sedan grädden i kaffet och servera.

Fruktig banan- och jordgubbsdryck

En fruktig iskall drink, härlig att njuta närsomhelst under dagen.

Ingredienser:

  • 1 handfull jordgubbar, färska eller frysta
  • 1 banan
  • 1 kopp vaniljglass
  • Lite apelsinjuice

Recept:

  1. Häll alla ingredienserna i antingen den stora behållaren eller direkt i en av dina partymuggar. Använd det dubbla, korsade bladet.
  2. Lås fast behållaren/muggen och mixa till du har en jämn smoothie.
  3. Drick!
 

Apertifer eller tilltugg

Guacamole dip

Med det här lätta och goda receptet, bjuder du på en härlig guacamole och dina tillställningar blir enkla att fixa.

Ingredienser:

  • 2 avokados
  • 2-3 vitlöksklyftor
  • 1 kryddmått citron- eller limejuice
  • 1 marinerad lök eller ¼ normalstor gul lök
  • 4-6 körsbärstomater eller ½ normalstor tomat
  • 1-2 kvistar färsk koriander
  • En liten bit jalapeno (valfritt)
  • Salta och peppra efter eget tycke

Recept:

  1. Ta ur avokadofrukterna ur skalen. Ta bort kärnan och lägg innehållet i den lilla behållaren.
  2. Lägg resten av ingredienserna i behållaren i den ordning som beskrivs i ingredienslistan. (Vill du så kan du skära tomaterna i skivor innan du lägger dem i behållaren)
  3. Skruva fast det dubbla (korsade) knivbladet och sätt behållaren på basenheten.
  4. Tryck snabbt 3-4 gånger tills alla ingredienser är finhackade och har blandat sig väl. Glöm inte att trycka lätt på behållaren motsols så att den inte hamnar i helt låst läge. Din guacamole är nu klar och serveras helst avkyld.
 

Huvudrätter

Kycklingsallad

Ingenting är enklare att göra än en kycklingsallad. Dessutom får du en extra touch på din sallad med en sås innehållande äpple och valnötter.

Ingredienser:

  • ¼ äpple utan kärnhus
  • 1 skiva gul lök
  • 1 kopp kokt kycklingkött
  • 2 matskedar krossade valnötter
  • 1-2 matskedar majonnäs

Recept:

  1. Häll alla ingredienserna i den lilla behållaren i den ordning som beskrivs i ingredienslistan och skruva fast det dubbla (korsade) knivbladet.
  2. Använd korta snabba tryck på behållaren för att hacka och mixa ingredienserna. Tryck ner behållaren och låt trycket lätta, pausa och låt ingredienserna vila. Upprepa det här till du fått önskad konsistens.
  3. Glöm inte att trycka lätt på behållaren motsols så att den inte hamnar i helt låst läge. Din kycklingsallad är nu klar att äta som den är, eller varför inte som mellanlägg i en härlig sandwich!

Krämig ostsås till pasta

Den här såsen gör du på äkta traditionellt italienskt vis. Smakrik och krämig precis som den serverats i åratal i pastans hemland. Orsaken? Den är helt enkelt helt supergod!

Ingredienser:

  • ¼ kopp tjock grädde
  • 2 matskedar smält smör
  • 1-2 vitlöksklyftor
  • ½ kopp riven parmesanost
  • 3 kvistar färsk persilja
  • Salta och peppra efter eget tycke

Recept:

  1. Häll alla ingredienserna i den stora behållaren i den ordning som beskrivs i ingredienslistan och skruva fast det dubbla (korsade) knivbladet.
  2. Mixa tills innehållet är riktigt krämigt.
  3. Ta bort det dubbla (korsade) knivbladet och sätt på ånglocket på behållaren.
  4. Värm i mikrovågsugn 1-2 minuter till såsen är riktigt varm.
  5. Skruva fast det enkla platta knivbladet och tryck på behållaren 3-4 gånger med korta pulseringar.
  6. Rör i såsen och servera till den varma pastan.
 

Desserter

Chokladmousse

Efter bara 4 sekunder av ansträngning har du en fantastisk välsmakande chokladmousse, som kommer att imponera på alla som smakar den.

Ingredienser:

  • ¼ kopp vispad grädde
  • 2 matskedar chokladsås

Recept:

  1. Häll ingredienserna i den lilla behållaren, använd det enkla, platta bladet och blanda tills du har en jämn och fin mousse.
  2. Servera!