Din kundkorg är tom
0 kr
Till Kassan

Det lilla kompakta kraftpaketet! Gör ALLA jobb på 10 sekunder…eller mindre

Hur fungerar Magic Bullet?

Magic Bullet representerar en helt ny generation av supersnabba och effektiva köksapparater.

Magic Bullet är ett helt nytt koncept där du spar tid utan att tumma på kvaliteten. Till skillnad från stora mixers och klumpiga matberedare, som de flesta av oss bara släpar fram vid speciella tillfällen, så finns Magic Bullet alltid till hands, så mångsidig och enkel att använda att du  låter den jobba VARJE dag (troligen många gånger dagligen). Bäst av allt, du spar tid för att den gör nästan alla jobb på 10 sekunder… eller mindre!

Så använder du Magic Bullet:

Att använda Magic Bullet är barnsligt enkelt!

Steg 1

  • Lägg dina ingredienser i en av behållarna (muggarna).
 

Steg 2

  • Skruva fast ett av de två olika skärbladen (det enkla bladet eller det dubbla korsade bladet)

Det enkla bladet använder du för att vispa, t.ex grädde, men det kan också användas till att mala kryddor med. Det dubbla bladet använder du för att riva t.ex ost, hacka lök och vitlök eller mixa frukt och bär.

 

Steg 3

  • Placera behållaren på sockeln (basenheten) och tryck på toppen för att starta.
 

Steg 4

Du använder Magic Bullet på två olika sätt:

  • Tryck ner behållaren för att sätta igång motorn och knivbladen. Den här tekniken används för att tillreda lite tjockare anrättningar, som t.ex guacamole, äggsallad eller en kraftigare dip.
  • Eller ändra reglaget och lås behållaren för att köra motorn på fast läge. Denna teknik används när du behöver båda händerna fria för att blanda något annat eller för att hämta någon ytterligare ingrediens. Skall du göra t.ex en puré eller mousse, så är det bra att använda det fasta läget för att få din smet så jämn och fin som möjligt.
 

Steg 5

  • Se där! Din maträtt är färdig på 10 sekunder eller mindre! Inte en massa tallrikar och fat att diska. Alla delar i Magic Bullet kan diskas i maskin utom basenheten med motorn. Smaklig måltid!